Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαρ 2023
Οικονομία

Σοκάρουν τα αποτελέσματα για τα μαϊμού επιδόματα!

Σοκάρουν τα στοιχεία που έχουν έρθει στην δημοσιότητα για τα μαϊμού επιδόματα που παίρνει μερίδα συμπολιτών μας και τα οποία φεσώνουν τον κρατικό προϋπολογισμό περί τα 110 εκατομμύρια ευρώ!

Η απογραφή έγινε, και όμως πολλοί είναι εκείνοι που δεν πήγαν να απογραφούν για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Ας δούμε λίγο τα τραβηγμένα παραδείγματα που έφερε στην δημοσιότητα η πρώτη απογραφή.

Στη Ζάκυνθο εμφανίστηκε ταξιτζής δικαιούχος επιδόματος τυφλότητας, ενώ σε ένα ΚΕΠ άλλος τυφλός έκανε υποδείξεις στους υπαλλήλους της υπηρεσίας για το πως συμπληρώνεται η αίτηση απογραφής!

Η επιδημία αυτή είχε χτυπήσει και έναν ηλικιωμένο δημοσιογράφο ο οποίος όμως είχε αποποιηθεί το επίδομα και το είχε μεταβιβάσει σε άλλον, διαδικασία που φυσικά δεν προβλέπεται!

17.000 ευρώ είχε εισπράξει μια γυναίκα συνεχίζοντας να παίρνει το επίδομα τυφλότητας μετά το θάνατο της μητέρας της και απλά πήγε και δήλωσε ότι ξέχασε να δηλώσει το θάνατό της!

Ρεκόρ επιδομάτων έσπασαν άλλες δύο γυναίκες που λάμβαναν 17 και 9 προνοιακά επιδόματα η κάθε μία!

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, κατέστησε σαφές ότι το Δημόσιο θα διεκδικήσει τα χρήματα που κατέβαλε σε μη δικαιούχους, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα επιβληθούν πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται στη φάμπρικα των προνοιακών επιδομάτων.

Related posts