Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
15 Φεβ 2025
Ελλάδα

Πυροβόλησε τη φίλη του στο πρόσωπο ύστερα από καβγά

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη
Σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μία νεαρή Ρουμάνα, η οποία πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από το φίλο της, ύστερα από καβγά.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στην οδό Στενημάχου, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ζευγάρι βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο και διαπληκτίστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Τότε ο Αλβανός πυροβόλησε την κοπέλα στο πρόσωπο, την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο κι έφυγε. Σε μικρή απόσταση πέταξε το πιστόλι σε κάδο απορριμμάτων και εξαφανίστηκε.
Η 20χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ενώ έδωσε όλα τα στοιχεία στους αστυνομικούς, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου δράστη.