Ο Τούρκος Οσμάν Γ. από την Αττάλεια πούλησε τη 12χρονη κόρη του στον Γιουσούφ Α., έναντι 5.000 τούρκικων λιρών (2.172 ευρώ).
Ο 54χρονος Γιουσούφ, εργοδότης του μεγαλύτερου γιου του Οσμάν, πήρε στην «κατοχή» του τη 18χρονη σήμερα κοπέλα το 2006, υπογράφοντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2006, το οποίο διέρρευσε σήμερα σε πολλές τουρκικές εφημερίδες.
«Πούλησα την κόρη μου για 5.000 λίρες. Στις 12 Φεβρουάριου 2006 την παρέδωσα στον Γιουσούφ Α. Μου έδωσε χρήματα σε ρευστό. Η κόρη μου θα είναι υπό τον έλεγχο του Γιουσούφ Α. από την ανωτέρω ημερομηνία.
Δίνω τη συγκατάθεσή μου γι’ αυτό ως πατέρας της. Το συμβόλαιο έχει υπογραφεί. Η κόρη μου έχει δώσει επίσης τη συγκατάθεσή της και υπέγραψε το συμβόλαιο», γράφει το συμφωνητικό.
Ο 54χρονος, που είναι διαζευγμένος και έχει τέσσερα παιδιά, μόλις «απέκτησε» το έφηβο κορίτσι το πήγε σε ένα ξενοδοχείο στην Αττάλεια και το βίασε.
Η υπόθεση έμεινε για έξι χρόνια στο σκοτάδι, μέχρι που μια ημέρα η νεαρή κοπέλα έβαλε ξαφνικά τα κλάματα μέσα στη σχολική αίθουσα και κατόπιν αποχώρησε τρέχοντας, αναγκάζοντας τη δασκάλα της να ασχοληθεί με την περίπτωση της.
Related posts
Κλιμακώνονται οι συγκρούσεις στη Συρία
«Φόρος λίπους» σε τρόφιμα
Κάλεσμα για διαδηλώσεις υπέρ του Μόρσι
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Πελώνη: Στόχος το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων πριν το τέλος Μαρτίου
Το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης για την άρση του lockdown αποκάλυψε η Αριστοτελία Πελώνη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε πως στόχος της κυβέρνησης και…