Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Ιούν 2023
Lifestyle

Παντελίδης: “Σε μια τέτοια εποχή, μόνο η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα τραβάνε το κοινό”


Ο Παντελής Παντελίδης μιλάει για πρώτη φόρα για επιτυχία και αναγνωρισιμότητα μέσω των social media. Όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

“Οι παιδικές μου μνήμες είναι πολύ ευχάριστες. Ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια, και μέχρι και σήμερα είμαστε. Έντεκα χρονών ζήτησα από τον πατέρα μου να μου πάρει μια κιθάρα και άρχισα να τη γρατζουνάω. Από τότε μέχρι και σήμερα, δεν έχω σταματήσει στιγμή. Στα 15 μου άρχισα να τραγουδάω. Κάποια στιγμή μαζεύτηκαν πάρα πολλά τραγούδια, και με το φόβο να μην ξεχαστούν ή χαθούν, ζήτησα από φίλους μου να τα ανεβάσουν στο internet ώστε να μπορέσω να τα βλέπω”, ανέφερε.
Ως χαρακτήρας δήλωσε πως είναι απλός, αληθινός και πιστεύει ότι το δύσκολο είναι στο απλό. “Σε μια τέτοια εποχή, μόνο η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα μπορούν να τραβήξουν το κοινό και να σε αγαπήσει ο κόσμος”, συνέχισε.
Ο ίδιος εξήγησε ότι επέλεξε να προβάλλει τη δουλειά του μέσα από τα social media αφού ήταν το πιο άμεσο μέσο για το κοινό. “Δεν μ΄αρέσει να πιάνω ανθρώπους και να τους ζητάω χάρες. Θέλω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει”, συμπλήρωσε.
Έμπνευση για τα τραγούδια του είναι τόσο από δικές του όσο και από άλλων εμπειρίες.
“Αν ένα τραγούδι αρέσει στον κόσμο, είναι θέμα ενστίκτου. Θεωρώ πως το κοινό που μ΄ακούει είναι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι, γι΄αυτό και ταυτίζονται μ΄εμένα”, κατέληξε.

Related posts