Ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων και υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ φαίνεται να υποστηρίζει την πρόταση περί επιτρόπου.
Σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild ο Γερμανός πολιτικός δηλώνει: «Κατά την υλοποίηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος χρειαζόμαστε καλύτερη ηγεσία και επιτήρηση. Αν οι Έλληνες δεν το καταφέρουν αυτό, τότε η ηγεσία και η επιτήρηση θα πρέπει να δοθούν έξωθεν, για παράδειγμα μέσω της Ε.Ε».
Ακλόνητος στις απόψεις του ο υπουργός οικονομίας της Γερμανίας, τις απόψεις του οποίου δεν συμμερίζονται όλοι οι πολιτικοί της χώρας του. Σημασία όμως έχει εμείς τι θα κάνουμε. Θα δεχθούμε έναν Γερμανό να μας επιτηρεί;
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Φωνές των Αρχαίων στο Σήμερα: Ένα πολιτιστικό γεγονός των ΕΝ.Π.ΑΝ.
Κορυφαίοι μονόλογοι της ελληνικής δραματουργίας παρουσιάζονται με τη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά της Μαρίας Δρακοπούλου, από έγκριτες μεταφράσεις, στο studio Κυψέλης….