Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
10 Φεβ 2025
Ελλάδα

Βασάνισαν ηλικιωμένο στο Ρέθυμνο

Μπήκαν να ληστέψουν, αλλά δεν πήραν τίποτα



Θύμα αδίστακτων κακοποιών έπεσε ένας ηλικιωμένος άντρας στον Πλάτανο Αμαρίου στο Ρέθυμνο. Οι δύο άντρες μπήκαν στο σπίτι πιστεύοντας ότι θα βρουν χρήματα που θα έκρυβε ο ηλικιωμένος, αλλά στάθηκαν άτυχοι και έφυγαν χωρίς κλοπιμαία.
 
Δεν έκαναν, όμως, τον κόπο να λύσουν τον άντρα, ο οποίος έμεινε δεμένος για 24 ώρες και εντοπίστηκε από έναν γείτονά του νωρίς το πρωί.
 

Η υπόθεση θυμίζει το άγριο έγκλημα του υπερήλικα στο Βενεράτο του Ηρακλείου, όπου το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή από ασφυξία, αφού οι πέντε ληστές τον έδεσαν και τον φίμωσαν.