Πατέρας, μητέρα και γιος συνελήφθησαν για την κακοποίηση 20χρονης γυναίκας, την οποία κρατούσαν κλειδωμένη στο σπίτι τους για έναν ολόκληρο χρόνο. Εκτός από τη σεξουαλική κακοποίηση, τη χρησιμοποιούσαν και σαν σκλάβα, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει γίνει αντιληπτό από κάποιον.
Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν την Πέμπτη από τις γερμανικές αρχές, όπως ανακοινώθηκε από την εισαγγελία της νοτιοδυτικής πόλης Χασμερσέιμ. Σύμφωνα με δηλώσεις, τα τρία μέλη της οικογένειας ανάγκαζαν την 20χρονη γυναίκα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, ενώ ο άνδρας την κακοποιούσε επανειλημμένα.
Μετά από έναν χρόνο κράτησης, η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο χωρίς να την αντιληφθούν, από ένα παράθυρο που είχε μείνει ανοιχτό. Όπως σημειώνουν οι αρμόδιες αρχές, ειδική ομάδα της αστυνομίας συνέλαβε τους τρεις υπόπτους, επειδή θεωρήθηκε ότι ο άνδρας ήταν οπλισμένος.