Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 28 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

«We came from Greece»

Σάββατο, 11 Αύγουστος 2012 - 13:26

-a Μέγεθος κειμένου +A


Όταν δύο γυναίκες βάλουν στο μυαλό τους κάτι και θέλουν να πετύχουν σίγουρα θα το κάνουν σωστά. Και όταν αυτές οι γυναίκες είναι φίλες και γνωστές στην κοσμική Αθήνα, σίγουρα θα πετύχουν στο στόχο τους.
Η Μαρία Γέρουλα και η Ιωάννα Σουλιώτη έβαλαν στόχο ένα διαφορετικό brand που να βασίζεται στη δημιουργία και όχι μόνο. Σκέφτηκαν αρκετά και τελικά αποφάσισαν να επικεντρώσουν τη δημιουργικότητα τους στα μαντήλια.
Τι χρειάζονταν ? Σωστό σχεδιασμό.
Τι προβάλουν? Τα ελληνικά προϊόντα.

Ο σχεδιασμός, οι πρώτες ύλες, η παραγωγή και η διάθεση είναι 100 % εντός συνόρων. Όλα ελληνικά. Η σωστή φιλία των δύο γυναικών ήταν το πρώτο θετικό βήμα για το σωστό ξεκίνημα. Και οι δύο γυναίκες που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με το εμπόριο ξεκίνησαν μια συλλογή μαντηλιών από 100% ζωικό μετάξι, με σχέδια τυπωμένα σε ψηφιακή μορφή.

Τα σχέδια ξεφεύγουν από αυτά που βλέπουμε έως σήμερα ,Θα χρησιμοποιούσαμε την έκφραση «προχω» και αυτό γιατί εκτός από την ποιότητα και το σχεδιασμό που έχει να κάνει με μεταφορά πληροφοριών, υπάρχουν και άλλες καινοτομίες .
Στα μαντήλια τους έδωσαν ονόματα που ακούγονται στην Ελλάδα. Με πληροφορίες και με τηλέφωνα ,με Ελληνικές διεθνεις λέξεις και κάποια με βασικό μήνυμα «we came from greece». Το οποίο έχει συμβολικό χαρακτήρα.Is my scarf.

Αυτό το πρώτο τους βήμα η ιδέα του ενθουσίασε τόσο από στυλιστική άποψη όσο και απο εικαστική. Η πρώτη τους γνωριμία με το ελληνικό κοινό έγινε στο Μουσείο Μπενάκη. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε από έκθεση φωτογραφίας δεκατεσσάρων αναγνωρισμένων φωτογράφων που τα φωτογράφισαν με εικαστικό τρόπο. Τα μαντήλια αυτά τα βρήκαμε στα καταστήματα Detroit στην Αθήνα και στην Κηφισιά και στον Sotris.
Οι δύο εμπνεύστριες πάντως όταν ρωτήθηκαν για τη δουλειά τους είπαν.
” Είμαστε υπερήφανες για το νέο ξεκίνημα μας». Τόσο η Μαρία Γέρουλα οσο και η Ιωάννα Σουλιώτη είπαν είναι ενθουσιασμένες με την ανταπόκριση που υπάρχει εδώ και στο εξωτερικό. «Μετα το is my scart το επόμενο βήμα μας θα είναι το » is my t-shirt ». Στοιχεία πάρα πολλά έχουμε στο site https:/ismy.gr ( μέσα απο το οποιο μπορείτε και να αγοράσετε τα προιόντα μας) Σ αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο οι δύο γυναίκες τόλμησαν όχι μόνο κάτι καινούργιο αλλά και κάτι που απευθύνεται σε ειδικό κοινό.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: