Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 20 Απρ 2014

10 oC


 
 
Get Adobe Flash player
Θέματα: Ελλάδα Συριζα now24 Αντώνης Σαμαράς ΠΑΣΟΚ αστυνομία Ολυμπιακός Πρωθυπουργός Χρυσή Αυγή κόσμος Θεσσαλονίκη video οικονομία Βουλή podosfero Νέα Δημοκρατία Αθήνα κυβέρνηση Τρόικα Ευάγγελος Βενιζέλος πολιτική ΗΠΑ τώρα ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ υγεία. τεχνολογία ομάδα Ανεξάρτητοι Έλληνες ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αλέξης Τσίπρας παίχτης έρευνα Αμερική Δημοκρατική Αριστερά ΔΗΜΑΡ Τουρκία ΝΔ (βίντεο) Αγγλία Μπάσκετ γερμανια Κρήτη Φώτης Κουβέλης Σεισμός αγώνας

«We came from Greece»

Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012 - 13:26

-a Μέγεθος κειμένου +A


Όταν δύο γυναίκες βάλουν στο μυαλό τους κάτι και θέλουν να πετύχουν σίγουρα θα το κάνουν σωστά. Και όταν αυτές οι γυναίκες είναι φίλες και γνωστές στην κοσμική Αθήνα, σίγουρα θα πετύχουν στο στόχο τους.
Η Μαρία Γέρουλα και η Ιωάννα Σουλιώτη έβαλαν στόχο ένα διαφορετικό brand που να βασίζεται στη δημιουργία και όχι μόνο. Σκέφτηκαν αρκετά και τελικά αποφάσισαν να επικεντρώσουν τη δημιουργικότητα τους στα μαντήλια.
Τι χρειάζονταν ? Σωστό σχεδιασμό.
Τι προβάλουν? Τα ελληνικά προϊόντα.

Ο σχεδιασμός, οι πρώτες ύλες, η παραγωγή και η διάθεση είναι 100 % εντός συνόρων. Όλα ελληνικά. Η σωστή φιλία των δύο γυναικών ήταν το πρώτο θετικό βήμα για το σωστό ξεκίνημα. Και οι δύο γυναίκες που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με το εμπόριο ξεκίνησαν μια συλλογή μαντηλιών από 100% ζωικό μετάξι, με σχέδια τυπωμένα σε ψηφιακή μορφή.

Τα σχέδια ξεφεύγουν από αυτά που βλέπουμε έως σήμερα ,Θα χρησιμοποιούσαμε την έκφραση «προχω» και αυτό γιατί εκτός από την ποιότητα και το σχεδιασμό που έχει να κάνει με μεταφορά πληροφοριών, υπάρχουν και άλλες καινοτομίες .
Στα μαντήλια τους έδωσαν ονόματα που ακούγονται στην Ελλάδα. Με πληροφορίες και με τηλέφωνα ,με Ελληνικές διεθνεις λέξεις και κάποια με βασικό μήνυμα «we came from greece». Το οποίο έχει συμβολικό χαρακτήρα.Is my scarf.

Αυτό το πρώτο τους βήμα η ιδέα του ενθουσίασε τόσο από στυλιστική άποψη όσο και απο εικαστική. Η πρώτη τους γνωριμία με το ελληνικό κοινό έγινε στο Μουσείο Μπενάκη. Η παρουσίαση συνοδεύτηκε από έκθεση φωτογραφίας δεκατεσσάρων αναγνωρισμένων φωτογράφων που τα φωτογράφισαν με εικαστικό τρόπο. Τα μαντήλια αυτά τα βρήκαμε στα καταστήματα Detroit στην Αθήνα και στην Κηφισιά και στον Sotris.
Οι δύο εμπνεύστριες πάντως όταν ρωτήθηκαν για τη δουλειά τους είπαν.
” Είμαστε υπερήφανες για το νέο ξεκίνημα μας». Τόσο η Μαρία Γέρουλα οσο και η Ιωάννα Σουλιώτη είπαν είναι ενθουσιασμένες με την ανταπόκριση που υπάρχει εδώ και στο εξωτερικό. «Μετα το is my scart το επόμενο βήμα μας θα είναι το » is my t-shirt ». Στοιχεία πάρα πολλά έχουμε στο site https:/ismy.gr ( μέσα απο το οποιο μπορείτε και να αγοράσετε τα προιόντα μας) Σ αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο οι δύο γυναίκες τόλμησαν όχι μόνο κάτι καινούργιο αλλά και κάτι που απευθύνεται σε ειδικό κοινό.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: