Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 26 Σεπ 2017
 
 

Το νέο  cd του συνθέτη και πιανίστα Πέτρου Χατζηγεωργίου

Πέμπτη, 18 Μάιος 2017 - 22:59

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Πέρασε  ένας χρόνος από την τελευταία φορά που ακούσαμε τον Πέτρο Χατζηγεωργίου να μοιράζεται μαζί με τους φίλους του και θαυμαστές του, την αγάπη του για το πιάνο και την τρέλα του για τον «αυτοσχεδιασμό».

Μια παρουσίαση στην οποία δεν βγήκε απλά να πει δύο λόγια για το καινούριο του CD, να παίξει κάποια από τα κομμάτια του για solo πιάνο και να αποχωρήσει ευχαριστώντας τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.                                                                                          .

Οι ακροατές του ταξίδεψαν στον δικό του μουσικό κόσμο μέσα από τα υπέροχα κομμάτια του, ένα ταξίδι γεμάτο από την μαγεία της ανοιξιάτικης βραδιάς και τον ιδιαίτερο χώρο που επέλεξε ο καλλιτέχνης για να στείλει μέσα από τις «κρυστάλλινες» νότες του όλη εκείνη την θετική ενέργεια που κρύβουν μέσα τους.

Το νέο CD του Πέτρου Χατζηγεωργίου συνδυάζει την φρεσκάδα τις νεότητας καθώς το εξώφυλλό του επιμελήθηκε η Βαρβάρα Χατζηστεφάνου ένα νέο και ταλαντούχο κορίτσι, με την μουσική ενός ώριμου συνθέτη.

Ήταν μια εξαιρετική ανοιξιάτικη βραδιά, μια ιδέα για το τι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στις επόμενες συναυλίες του Πέτρου Χατζηγεωργίου.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: