Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 24 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Τι ζητά η τρόικα από τον Κυριάκο;

Δευτέρα, 02 Μάιος 2016 - 10:12

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η τρόικα ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υπογράψει το 4ο μνημόνιο.

Τι σημαίνει αυτό;  Πολιτικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται και εκλογές. Αν δεν συνυπογράψει η αντιπολίτευση τη δημιουργία του Μηχανισμού, τότε οι «θεσμοί» απαιτούν αναλυτική νομοθέτηση, με πλήρη καταγραφή των μέτρων που θα λαμβάνονται σε κάθε περίπτωση, με αυτόματες διαδικασίες και συγκεκριμένους κωδικούς του προϋπολογισμού.

Την ίδια στιγμή, η ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων για την πρώτη αξιολόγηση του 3ου μνημονίου φέρνει και συνολικό ανασχηματισμό του οικονομικού επιτελείου, αφού ούτε τα βαριά φορομπηχτικά μέτρα αποφεύχθηκαν, ούτε η αναδιάταξη του χρέους ξεκίνησε.

Οι  «θεσμοί» έχουν ήδη απαιτήσει να υπάρξει συναίνεση της μείζονος αλλά και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στη λήψη των πρόσθετων διορθωτικών μέτρων, όπως ακριβώς είχαν ζητήσει και την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά στο 2ο μνημόνιο, το 2011.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: