Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 20 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Τι θα πεί ο πρωθυπουργός στις 18.30

Σάββατο, 27 Δεκέμβριος 2014 - 17:23

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σε λιγότερο από μια ώρα ο πρωθυπουργός θα καλέσει εκ νέου τους ανεξάρτητους βουλευτές  να υπερψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου η χώρα να μην μπει σε περιπέτειες.

Ο  πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ΝΕΡΙΤ και θα μεταδοθεί στις 18.30, θα θέσει τους ανεξάρτητους βουλευτές και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης προ των ευθυνών τους, θα επαναλάβει ότι η ψήφος στην τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή θα έχει ονοματεπώνυμο και θα τονίσει ότι οι πρόωρες εκλογές στη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι καταστροφικές για τη χώρα. Παράλληλα, θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου τα επιχειρήματα θα αποδομήσει.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα επισημάνει ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας θα πρέπει να συνεχισθεί με ασφάλεια, προκειμένου ο τόπος να μην μπει σε περιπέτειες και να μην χαθούν οι θυσίες που έκανε ο ελληνικός λαός όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Ο πρωθυπουργός θα επαναφέρει τη συναινετική πρόταση που έκανε λίγο πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία που αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, τη συμφωνία με την τρόικα, την ολοκλήρωση της Συνταγματικής Αναθεώρησης και χρονοδιάγραμμα για εκλογές στο τέλος του 2015.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: