Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Τι μπορεί να ξέρει ένα 6χρονο παιδί και τι μπορεί να αποκαλύψει στην αντιτρομοκρατική

Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 - 10:07

-a Μέγεθος κειμένου +A

pola-roupaΤου “paratiriti”

Καλά κάνει  η Αστυνομία και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα στις κινήσεις της γύρω από το θέμα της Πόλας Ρούπα . Όμως είναι παράλογο να μην αφήνει είτε  η αστυνομία είτε η εισαγγελία το 6χρονο παιδί της να το φροντίζει η  αδελφή της.

Σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος στη διαδικασία. Αλλά για φαντασθείτε και την ψυχολογία αυτού του παιδιού. Μόλις έξι ετών είναι. Ούτε ξέρει κάτι από την προϊστορία  της μάνας του ούτε θα μπορούσε να ξέρει κάποιο μυστικό. Ας αποφασίσει ο εισαγγελέας να δοθεί  η άδεια. Σε καλύτερα χέρια θα είναι στη θεία της. Έξι ετών παιδί είναι. Θετικό είναι οτι δόθηκε άδεια επικοινωνίας. Το πιο σωστό ειναι να δοθεί η επιμέλεια στην αδελφή της Ρούπα η στη γιαγιά του.Τι μπορεί να ξέρει ένα 6χρονο παιδί και τι μπορεί να αποκαλύψει στην αντιτρομοκρατική.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: