Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 26 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Θα μας τρελάνει η Ryanair: Ναύλοι business plus από 29.99 ευρώ

Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 - 10:05

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Αν το λέγαμε πριν από ένα χρόνο ότι μπορείτε να ταξιδέψετε με το αεροπλάνο σε θέση  business με 30 ευρώ , θα μας λέγατε τρελούς.  Η Ryanair, στις 19 Ιανουαρίου, γιόρτασε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης από την πρώτη της πτήση στο δρομολόγιο, τον Απρίλιου του 2014. Αυτόν το χειμώνα, η  Ryanair, θα πραγματοποιεί έως και 9 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, προσφέροντας περισσότερες από 1,600 θέσεις καθημερινά, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην ανάπτυξη της εσωτερικής κίνησης στα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από έως και 9 καθημερινές πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη αυτόν το χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, 2η δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και mobile κάρτες επιβίβασης καθώς και από την υπηρεσία Business Plus.

Για να το γιορτάσει καλύτερα η  Ryanair  απελευθέρωσε τους  ναύλους Business Plus και μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου μπορείτε να τις προμηθευθείτε με 29.99 ευρώ.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε:

“  Για  να γιορτάσουμε την μεταφορά ενός εκατομμυρίου επιβατών στο δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη, απελευθερώνουμε προσφορά σε ναύλους Business Plus από μόνο 29.99€, διαθέσιμοι προς κράτηση στο Ryanair.com μέχρι την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, προσκαλούμε τους επιβάτες μας να συνδεθούν στο www.ryanair.com/gr άμεσα ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: