Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 26 Σεπ 2017
 
 

Τα βλέμματα όλων στην Αργεντινή

Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017 - 10:10

-a Μέγεθος κειμένου +A

hyundai corse

Μετά τη νίκη και του διπλό βάθρο για την Hyundai  Motorsport στην Κορσική, τώρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στον  5ο γύρο του  Παγκοσμίου  Πρωταθλήματος  Ράλι της  FIA (WRC) που θα γίνει στην Αργεντινή , στις 27-30 Απριλίου.

Στο στρατόπεδο της  Hyundai Motorsport , παρά το γεγονός ότι στην Κορσική  (Tour de Corse)  έκαναν το 1-3 είναι πιο αγχωμένοι αφού θέλουν νίκη και στον χωμάτινο αγώνα των  18  ειδικών διαδρομών.

Ο Thierry Neuville  με Hyundai i20 Coupe WRC στην Κορσική κέρδισε στα ίσια –  με διαφορά 55 δευτερολέπτων- τον Sébastien Ogier  (Ford Fiesta WRC) ενώ ο άλλος εργοστασιακός οδηγός της Hyundai , ο  Dani Sordo έχασε τη δεύτερη θέση με μόλις 1.3 δευτερόλεπτα.wrc- νικητες

 

Με τέσσερις διαφορετικούς νικητές στους τέσσερις πρώτους γύρους της σεζόν του 2017 WRC, ο αγώνας πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και πραγματικά ανοικτός. Με την κατάκτηση της 1ης και 3ης θέσης στην Κορσική, η Hyundai Motorsport ανέβηκε στη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, μειώνοντας τη διαφορά με τους προπορευόμενους σε 24 βαθμούς.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: