Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Τα μεταχειρισμένα Ι.Χ της Mercedes-Benz έχουν πλέον … διεύθυνση

Κυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 - 11:15

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σαν καινούρια! Έτσι περιγράφονται τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα Star-Class της Mercedes-Benz και δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου τόσο με την άριστη τεχνική τους κατάσταση όσο και με την άψογη εμφάνισή τους. Άλλωστε, για να ανήκουν στην κατηγορία Star-Class πρέπει να πληρούν πολύ συγκεκριμένες, αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις που έχουν σχέση με την ηλικία, την εμφάνιση και τη μηχανική τους αρτιότητα.

Τώρα, με γνώμονα την ακόμα καλύτερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα μεταχειρισμένα «αστέρια», το site που τα φιλοξενεί ανανεώθηκε ριζικά! Με φωτογραφίες, τιμές και παρουσίαση αυτοκίνητων σε ειδική προσφορά, σίγουρα ο καθένας θα βρει το κατάλληλο για τις ανάγκες του αυτοκίνητο της Mercedes-Benz.

Με μέγιστη ηλικία τα 5 χρόνια και έως 100.000 χλμ, με 12 μήνες οδική βοήθεια και 30 ημέρες δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου, η κατηγορία Star-Class είναι πλέον προσιτή σε όλους. Επισκεφτείτε το διαδικτυακό τους «σπίτι» στο http://www.hallofstars.gr/, ενώ αν θέλετε να δείτε τα αυτοκίνητα στο φυσικό τους περιβάλλον, το Πρότυπο Κέντρο Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων «Hall of Stars» βρίσκεται στην οδό Θηβαΐδος 20, 145 64 Ν. Κηφισιά.

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: