Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Τα φλαμίνγκο στην Καλλονή της Λέσβου δίνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης

Κυριακή, 01 Ιανουάριος 2017 - 20:38

-a Μέγεθος κειμένου +A

4-e1483263101171Το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης για την καινούργια χρονιά στέλνουν τα φλαμίνγκο από τον υδροβιότοπο της αλυκής στην Καλλονή της Λέσβου. Ένα μήνυμα από αυτά τα πανέμορφα, ξεχωριστά πουλιά, το οποίο έρχεται να μας υπενθυμίσει πως για να αντέξουμε πρέπει να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο.

Καταμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου έδειξε ότι τα φλαμίνγκο του μοναδικού υδροβιότοπου στην Καλλονή της Λέσβου -του τρίτου σε μέγεθος στην Ελλάδα- μαζεύτηκαν και κυριολεκτικά έγιναν ένα σώμα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κρύο. Με θερμοκρασίες πολύ κοντά στους μηδέν βαθμούς, χιονόνερο και μερικές φορές και χιόνι, τα πουλιά από ολόκληρη την αλυκή έμειναν κοντά το ένα στο άλλο για να ζεσταθούν.

Πολύτιμα μαθήματα ζωής από τη Μητέρα Φύση.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: