Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 20 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Τα Αστέρια γιορτάζουν κάθε μέρα

Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 - 10:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Ευτυχώς η τέχνη και οι άνθρωποι που την υπηρετούν με αγάπη και εσωτερικό φως εδώ στην Ελλάδα, δεν τους έχει νικήσει η κρίση.

Δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια για μία θεατρική παράσταση που αν και δεν έχει την δυναμική των μεγάλων οικονομικών ενισχύσεων, αποτελεί ένα εξαιρετικό θέαμα.

Το θεατρικό έργο λοιπόν του συγγραφέα Κώστα Μουρσελά, εκείνος και εκείνος,στο θέατρο THEATRALE στο Μαρούσι, κάνει ξεχωριστή αίσθηση από κάθε πλευρά.

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, δύο εξαιρετικοί αντιπρόσωποι της τέχνης,ο  Αλμπέρτο Εσκενάζυ και ο Κώστας Μπίγαλης, που στηρίζουν και αναδεικνύουν το έργο με το ύψος και την δύναμη του ταλέντου τους.

Ο μικρός αλλά μαγευτικός χώρος του THEATRALE, γεμίζει ασφυκτικά κάθε Δευτέρα με ένα έργο που παρουσιάζει την πραγματικότητα που ζούμε μέσα από δύο ανθρώπους του περιθωρίου, όπου φτάνουν βαθιά στο κόκαλο με αλληγορικό τρόπο τα μεγάλα κοινωνικά [γιατί] και γυμνώνει την πραγματική εικόνα της ζωής.

Η μουσική του έργου γραμμένη από τον πολυτάλαντο Κώστα Μπίγαλη, δένει με υπέροχο τρόπο και επισημαίνει τα σημαντικά νοήματα του έργου. Στην παράσταση συμμετέχουν, η Σαβίνα Πετρίδου και Σάρα Εσκενάζυ οι οποίες με το ταλέντο τους και την φρεσκάδα τους χρωμάτισαν αφοπλιστικά την παράσταση. Το γλυκό Ανοιξιάτικο βράδυ στις 4 Απριλίου που βρέθηκα στην εκπληκτική καθ’ ολοκληρία παράσταση, δεν ήταν τυχαία η παρουσία μου εκεί. Ήταν τα γενέθλια του Αλμπέρτο Εσκενάζυ όπου δεν θα μπορούσα να λείπω, λόγο φιλίας, αλλά και λόγο ιδιότητας !!! [Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμφιβολία ότι η γενέθλια χρονιά του, με Σελήνη στους Ιχθύες, έχει να αναπτύξει πολλά καλλιτεχνικά του σχέδια όπου θα ολοκληρωθούν. Θα υπάρχει μια διαισθητική ικανότητα από εκείνον, να πλησιάζει ψυχικά και ουσιαστικά το κοινό που απευθύνεται  χαρίζοντας αναμφισβήτητη ποιότητα σε κάθε καλλιτεχνική του κίνηση με  συνοδοιπόρους του, εκείνους που σέβονται πάνω από όλα την τέχνη.]

Alex KartaΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: