Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 28 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Στη διακαναλική στις 22.00 , θα …χορτάσουμε υποσχέσεις

Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 - 10:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

Σε κάθε διακαναλική συνέντευξη, οι πολιτικοί – όλων των κομμάτων- προσπαθούν σε λίγα δευτερόλεπτα, να πουν όσα περισσότερα μπορούν. Όσοι δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε , αφιερώστε λίγο χρόνο και χαμογελάστε….

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για τη  διεξαγωγή της τηλεμαχίας των 7 πολιτικών αρχηγών που θα βγει στον αέρα ζωντανά σε διακαναλική μετάδοση από 7 τηλεοπτικούς σταθμούς σήμερα, Τετάρτη (09/09) στις 22.00. 

Τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια θα εκπροσωπηθούν από τους δημοσιογράφους Όλγα Τρέμη (για το Mega), Μαρία Χούκλη (για τον ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (για το Star), Αντώνη Σρόιτερ (για τον Alpha), Σία Κοσιώνη (για τον ΣΚΑΙ) και Μάκη Γιομπαζολιά (για το Έψιλον) με συντονιστή από πλευράς ΕΡΤ τον Πάνο Χαρίτο.  Οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για το πρωτόκολλο του debate.

Περιμένουμε μα αγωνία τι θα γίνει 12 ώρες μετά. Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: