Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Συνεχάρη τον Τσίπρα για τη νίκη του ο Ισπανός πρωθυπουργός.

Δευτέρα, 26 Ιανουάριος 2015 - 20:38

-a Μέγεθος κειμένου +A

Συνεχάρη σήμερα ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι τον αρχηγό του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις βουλευτικές εκλογές, εκφράζοντας την ελπίδα του να σχηματίσει μια σταθερή κυβέρνηση.

Το Γαλλικό Πρακτορείο αναφέρει πως ο Ραχόι είχε παρέμβει προεκλογικά υπέρ του αντιπάλου του Αλέξη Τσίπρα, του απερχόμενου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Αγαπητέ κύριε Τσίπρα. Θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω ότι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα θα οδηγήσει στην εγκαθίδρυση μιας σταθερής κυβέρνησης στρατευμένης υπέρ του σχεδίου της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης που μοιραζόμαστε στην Ελλάδα και την Ισπανία. Η κυβέρνησή μου είναι διατεθειμένη να εργασθεί (μαζί σας) για την ενίσχυση των διμερών και ευρωπαϊκών σχέσεών μας, όπως πρέπει να γίνεται μεταξύ δύο εταίρων και συμμάχων μεσογειακών χωρών όπως είναι η Ισπανία και η Ελλάδα», δήλωσε ο Ραχόι.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: