Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 24 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Shaya : Το πρόβλημα υγείας,ο ρατσισμός και τα καρφιά στους κριτές των talent show

Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2016 - 10:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

ken-shaya

Η Shaya καλεσμένη στην εκπομπή Celebrity Life Game και τον Κεν Αλεξανδράτο μιλάει για το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα για τον χωρισμό των γονιών της για το συγκρότημα hi 5 και το μεγάλο χρέος που της άφησαν μετά την διάλυση τους.

Μεταξύ άλλων μιλά για τους ανθρώπους του χώρου που δεν τις έδιναν τραγούδια λόγο του ότι την θεωρούσαν καμένο χαρτί όπως λέει η ίδια και αναφέρει το λόγο που της έλεγαν ότι δεν τις πρόκειται να κάνει καριέρα στην Ελλάδα.

shayaH Shaya  , μίλησε για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί λόγω του χρώματος της και πως όλα αυτά την έχουν κάνει να σκεφτεί να φύγει από την Ελλάδα.

Δεν διστάζει να μιλήσει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, το μοιραίο λάθος του γιατρού και πώς γλύτωσε από την αφαίρεση μήτρας.

Αποκαλύπτει αν θα συγχωρούσε την απιστία και αν είναι έτοιμη να κάνει παιδιά. Τέλος, τολμά και κάνει σκληρή κριτική στα talent shows και τους κριτές γιατί θεωρεί πως οι κριτές είναι αυτοί που επωφελούνται από όλο αυτό και όχι οι παίχτες.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: