Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 28 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Σε ελληνικό χωριό η διαφήμιση της Apple για το iPhone 7 Plus (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 - 17:10

-a Μέγεθος κειμένου +A

n-apple7-large570Ένα ελληνικό χωριό διάλεξε η Apple για να πραγματοποιήσει τη διαφημιστική καμπάνια της για το νέο iPhone 7 Plus, και μάλιστα με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους κατοίκους του χωριού.

Η επιλογή αυτή έγινε με σκοπό ο τεχνολογικός κολοσσός να συνδυάσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο μέσα από τις εικόνες και την ιστορία που διαδραματίζεται στο ελληνικό νησί όπου μια νεαρή επισκέπτεται το χωριό και τη γιαγιά της. Οι δύο γενιές κάθονται μαζί σε ένα παραδοσιακό καφενείο και η εγγονή βγάζει το κινητό και αρχίζει να φωτογραφίζει τη γιαγιά.

Στον ενθουσιασμό της ηλικιωμένης για την ωραία ποιότητα της φωτογραφίας, οι υπόλοιποι συγχωριανοί σηκώνονται, ζητώντας να φωτογραφηθούν και αυτοί. Και κάπως έτσι όλο το χωριό, από τον παπά μέχρι τη φουρνάρισσα και τον βοσκό ζητούν μια φωτογραφία από το εξελιγμένο κινητό.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: