Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Πόσο εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στους υπουργούς

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 - 10:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Του “paratiriti”

Ο ελληνικός λαός δυστυχώς ψηφίζει αυτούς τους πολιτικούς που λένε τα περισσότερα ψέματα.

Όταν βλέπουμε ότι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μένος κατά των αυτοκινήτων, πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας γι αυτά που λένε.

Δεν μπορεί ένας υπουργός το έτος  2016 να λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορούν οι πολίτες με αυτοκίνητα πάνω από 1300 κ.εκ.

Αν έχει τέτοια μυαλά ποιος μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη. Δεν βλέπει τι προτείνουν οι αντίστοιχοι υπουργοί στα άλλα κράτη.

 

Μετά από πολλές πιέσεις η κυβέρνηση ανακοίνωσε την παράταση της απόσυρσης μέχρι τον Ιούνιο.

Αν και πολύ θα ήθελαν να επέστρεφαν τα σαραβάλακια στους δρόμους της Ελλάδος. Αυτό είναι το όραμά τους.

Όπως στόχος τους είναι να κλείσουν όλες τις επιχειρήσεις. Και μην μου πείτε ότι κάνω προπαγάνδα. Στα άλλα κράτη τις νέες επιχειρήσεις τις βοηθάνε. Για ένα  χρόνο δεν έχουν κανένα  φόρο.

Στην Ελλάδα σου κόβουν τα πόδια. Όχι μόνο φορολογείσαι εξοντωτικά αλλά προκαταβάλεις και για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα σε κάποιες προηγμένες χώρες ακόμη και στο αλκοόλ που έχουν βαριά φορολογία, όταν κάποιος ανοίγει νέα επιχείρηση που έχει σχέση και με το αλκοόλ ( παμπ, εστιατόρια κλπ) τους δίνει μια τη λεγόμενη περίοδο προσαρμογής. Και τους χρεώνει με το μισό ΦΠΑ σε σχέση με τις άλλες επιχειρήσεις. Στα άλλα κράτη θέλουν να υπάρχουν επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα ΟΧΙ.

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: