Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 26 Σεπ 2017
 
 

Πως έπεσε το στρατιωτικό ελικόπτερο; «Είχε ομίχλη, πετούσαμε χαμηλά, χτυπήσαμε τα καλώδια»

Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 - 11:44

-a Μέγεθος κειμένου +A

hhhhiΤέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χίου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Από τους πέντε επιβαίνοντες,  μόνο η Βασιλική Πλεξίδα κατάφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια και στην πρώτη κατάθεσή της περιέγραψε τα όσα συνέβησαν λίγα δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα είπε: «Πετούσαμε χαμηλά όταν πέσαμε σε ομίχλη. Η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική. Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Ολα έγιναν σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ύστερα από αρκετή ώρα τις ξαναβρήκα ήταν να σαν να ξυπνούσα ύστερα από ένα εφιαλτικό όνειρο, όμως με αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα».

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με κάταγμα λεκάνης και χτυπήματα σε χέρια, πόδια και αυχένα. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο για τη ζωή της.Μοιράσου το...!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: