Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Σεπ 2017
 
 

Πέντε λόγοι για να ξεκινήσετε μαθήματα χορού

Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 - 10:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Stamouli eir 2

Αν ακούσεις να σου λέει ένας φίλος σου η μια φίλη σου ότι έχει μάθημα χορού ίσως να απορήσεις. Όμως στην πραγματικότητα το μάθημα χορού δεν είναι μόνο τα βήματα και ο ρυθμός. Ζητήσαμε από την Ειρήνη Σταμούλη ,  καθηγήτρια latin κ ευρωπαϊκών χορών να μας εξηγήσει γιατί οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας πρέπει να μάθουν να χορεύουν.!

« Μπορώ να σκεφτώ 100αδες λόγους που κάποιος «πρέπει» να ξεκινήσει χορό!  Βέβαια μπορώ να ξεχωρίσω κάποιους ως τους βασικούς λόγους που κάποιος θα έπρεπε να εντάξει τον χορό στην ζωή του!

  • ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ! Ναι τόσο απλό όσο ακούγεται. …

Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε νομίζω πως λίγοι από εμάς περνάμε όντως καλά… Βάζοντας στην καθημερινότητα μας τον χορό σχηματίζεται ένα αυθόρμητο χαμόγελο στα χείλη μας.. Δεν είναι αυτό σημαντικό;

2)  Γυμναζόμαστε ακούραστα! Με τον χορό γυμναζόμαστε από την κορυφή ως τα νύχια χωρίς να το καταλάβουμε. ..Ο χορός κάνει  θαύματα!!!!

3) Κάνουμε καινούριους φίλους!!  Ξαφνικά έχουμε αποκτήσει  νέες παρέες και  μάλιστα με κοινά ενδιαφέροντα!

Stamouli 14) Ψυχική ηρεμία!  Την ώρα που χορεύεις με έναν μαγικό τρόπο  εξαφανίζονται από το μυαλό μας όλοι μας οι προβληματισμοί και  οι δυσάρεστες σκέψεις!  Εκείνη την στιγμή δεν χωράει τίποτα άλλο στο μυαλό μας εκτός από τις συμβουλές της δασκάλας μας και  τα αστεία του διπλανού μας!!!

5) Γνωρίζουμε καλυτέρα τον εαυτό μας! Σιγά σιγά ανακαλύπτουμε τα όρια μας και συνειδητοποιούμε πόσο εύκολο είναι να τα ξεπεράσουμε! Εξάλλου αποκτάμε πίσω την καλά κρυμμένη μας αυτοπεποίθηση ….Χορεύουμε κ μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο όλο!!!!!!»

 

Bailando StamouliΗ Ειρήνη Σταμούλη ,  καθηγήτρια latin κ ευρωπαϊκών χορών έχει τη σχολή χορού  Bailando Con Irene στη Ρόδο!Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: