Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Πάνω από 25.000 κεραυνοί “έπεσαν” στη Βόρεια Ελλάδα σε διάστημα 12 ωρών

Τρίτη, 23 Αύγουστος 2016 - 19:20

-a Μέγεθος κειμένου +A

keraunos«Πάνω από 25.000 κεραυνοί “έπεσαν” σε διάστημα 12 ωρών, από το μεσημέρι μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στη Βόρεια Ελλάδα», σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΕΛΓΑ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» Μιχάλη Σιούτα.

Συγκεκριμένα, 17.000 από αυτούς έπληξαν την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία!

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τις καταγραφές του ανιχνευτή κεραυνών – αστραπών, οι περισσότεροι κεραυνοί έπεσαν στην Πέλλα σε τμήματα της Ημαθίας και στη Δυτική Μακεδονία, στη Φλώρινα και στην Κοζάνη.

Ο κ. Σιούτας εξήγησε ότι η ασυνήθιστα υψηλή δραστηριότητα κεραυνών οφείλεται στα μεγάλα ύψη που εκτείνονται οι καταιγίδες στην ατμόσφαιρα, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν μερικά και οι υψηλές θερμοκρασίες των προηγουμένων ημερών, οι οποίες δημιούργησαν συνθήκες αυξημένης ατμοσφαιρικής αστάθειας.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: