Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 20 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Π. Καμμένος: «Πρωθυπουργός των τραπεζών και όχι των πολιτών ο Αντ. Σαμαράς»

Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 - 15:04

-a Μέγεθος κειμένου +A

Ως «Πρωθυπουργό των τραπεζών και όχι των πολιτών», χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε δήλωσή του.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «μετά το success story και τα 2,5 εκατ. ανέργους ο πρωθυπουργός – ο πρωθυπουργός – συνεργός του κ. Βενιζέλου – τόλμησε να χρησιμοποιήσει τον όρο ράλι της οικονομίας σε μια κοινωνία όπου το 50% των καταστημάτων βάζουν λουκέτο, έξι χιλιάδες οικογένειες έχουν χάσει τους δικούς τους επειδή δεν άντεξαν και οι Έλληνες βλέπουν να κατάσχονται τα σπίτια τους».
Το γεγονός αυτό κατά τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποτελεί απόδειξη ότι «είναι ο Πρωθυπουργός των τραπεζών και όχι ο Πρωθυπουργός των πολιτών. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να ανατραπεί τώρα».

 

 

Πηγή: naftemporiki.grΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: