Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

ΟΑΣΘ: Πληρώθηκε ο μισθός Αυγούστου – Κανονικά στους δρόμους αύριο τα λεωφορεία

Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 - 15:10

-a Μέγεθος κειμένου +A

oasthΚανονικά θα κυκλοφορήσουν τελικά την Πέμπτη τα αστικά λεωφορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα πληρώθηκε και ο μισθός του Αυγούστου των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των 2.300 εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης δήλωσε σχετικά, «Ενημέρωσα τους οδηγούς των αστικών λεωφορείων ότι τα χρήματα για τη μισθοδοσία Αυγούστου ήρθαν και εντός της ημέρας θα φαίνονται και στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς».

Στη συνέχεια υπενθύμισε ότι οι κινητοποιήσεις έχουν ανασταλεί και πρόσθεσε ότι δεν ξέρει τι απόφαση θα ληφθεί εντός της εβδομάδας σε επόμενη συνεδρίαση των εργαζομένων, καθώς όπως εξήγησε «τα προβλήματα δεν λύνονται επειδή μας έβαλαν τον μισθό Αυγούστου».

«Δεν γίνεται στο παρά πέντε να σώζεται η κατάσταση και εμείς να καθόμαστε απαθείς. Μένει ο μισθός του Σεπτεμβρίου και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια», τόνισε ο κ. Τσερμενίδης, ενώ κατέληξε πως πρέπει να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: