Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 26 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομιμοποιήσει τα πλαστά πτυχία. Αυτό θα πει εξέλιξη

Πέμπτη, 26 Μάιος 2016 - 11:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Από την Φωτεινή Φώτου

 

Επιτέλους η κυβέρνηση Σύριζα ξεκίνησε τις …. μεταρρυθμίσεις :  Θα δίνεις πλαστό πτυχίο και  θα σου δίνει ….αληθινό !!!

Το ακούσαμε κι αυτό .

Το Υπουργείο Παιδείας  προγραμματίζει εξετάσεις πιστοποίησης για όσους δημοσίους υπαλλήλους έχουν παράτυπους τίτλους σπουδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί οι τίτλοι ξεπερνούν τις 2,5 χιλιάδες. Και επειδή δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους παράνομους από τους παράτυπους τίτλους , σκέφτηκαν να   “εξαγνίσουν” όλους  τους πλαστογράφους, με μια διαδικασία εξετάσεων που θα πιστοποιούν τις γνώσεις τους.

Τι να πεις τώρα !!!

Ποιος θα πιστοποιεί τις γνώσεις και ποιες γνώσεις ;

Από πού τις απέκτησε ; Επειδή  έχει ένα πλαστό πτυχίο σημαίνει ότι αυτομάτως κατέχει και τη γνώση ,που αντιστοιχεί στο πτυχίο;   Θα τρελαθούμε τελείως ;

Και ενώ θα έπρεπε να διωχθεί για πλαστογραφία ο κάτοχος του κάθε πλαστού πτυχίου θα επιβραβεύεται κι από πάνω;

Δηλαδή, η νομιμοποίηση της παρανομίας σε όλο της το μεγαλείο, για μια ακόμη φορά.

Μέχρι τώρα ξέραμε τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Τώρα η νομιμοποίηση επεκτείνεται και στα πτυχία .

Αυτό θα πει …εξέλιξη !

Τελικά μόνο την Τζούλια Αλεξανδράτου κυνηγάνε για το πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Να πούμε τώρα ότι όλα αυτά μας δημιουργούν κάποια έκπληξη ;  Θα ήταν ψέμα . Τα πάντα είναι πιθανά πλέον με τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και τίποτα δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει.  Κοντεύουμε να εξοικειωθούμε με την παρανομία από τις καθημερινές παραβάσεις  κάθε έννοιας νομιμότητας.

Αυτό που δεν μας  διευκρινίζουν είναι το τι θα γίνει με τους  κατόχους πλαστών πτυχίων ,που είναι απολυμένοι από την προηγούμενη κυβέρνηση .

Με το σκεπτικό που έχουν τα σαΐνια του σύριζα θα πρέπει να τους επαναφέρουν και να τους ανταμείψουν με υψηλόβαθμες θέσεις για την…. ψυχική οδύνη  και τη στεναχώρια που τους προξένησε η προηγούμενη κακή κυβέρνηση.

Γνωρίζουμε ότι οι αριστεροί  «λαϊκοί αγωνιστές»’ , που  νομίζουν ότι κυβερνάνε , δεν δείχνουν κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μόρφωση και τα πτυχία.  Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να επιβραβεύουν την παρανομία. Όσοι νέοι έχουν κανονικούς τίτλους σπουδών ,που απέκτησαν με κόπο προσωπικό και με θυσίες των γονιών τους ,θα πρέπει να νιώθουν θλίψη ,οργή και απογοήτευση για όλα αυτά .

Δυστυχώς η κατρακύλα συνεχίζεται ….Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: