Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Νέα παράταση λειτουργίας για τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας

Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2016 - 14:35

-a Μέγεθος κειμένου +A

fotiou-syrizaΠαράταση για τέταρτη συνεχόμενη φορά παίρνει η λειτουργία των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Παράλληλα, η κ. Φωτίου προανήγγειλε τον ερχομό της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα εξασφαλίστηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό, με διαβεβαίωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεώργιου Χουλιαράκη.

Αναλυτικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η αυξημένη μοριοδότηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές έχει ήδη διασφαλιστεί με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 20/10/2016.

»Η χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών συνεχίζεται από εθνικούς πόρους, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία τους, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ένταξης – έναρξης των δομών – δράσεων αυτών στο νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη από τους δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

»Γι’ αυτό, τους καλούμε, για άλλη μία φορά, να επιταχύνουν τις διαδικασίες προσλήψεων προσωπικού στις νέες δομές, ώστε να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/12/2016».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: