Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Νέα χρέωση στα ασφάλιστρα των ΙΧ «προτείνει» η Anytime της Interamerican

Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2016 - 09:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Του Πέρη Χαλάτση

Με τίτλο «Αλλάζουμε το Χωροχρόνο» στην ιδιωτική ασφάλιση, η  Anytime, που είναι η πρώτη direct ασφάλιση στην Ελλάδα, αλλάζει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Προτείνει ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης που λέγεται Buy The Mile. Έτσι ο καθένας μπορεί να ασφαλιστεί όταν θέλει, όπως θέλει, απ’ όπου θέλει… στη στιγμή!

Μέχρι τώρα η ασφάλιση αυτοκινήτου γίνεται με το χρόνο. Δηλαδή ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου και πληρώνεις δύο φορές το χρόνο. Το ποσό αυτό είναι το ίδιο άσχετα αν κινείς η όχι το αυτοκίνητό σου.

Η Anytime προτείνει τώρα το σύστημα Buy The Mile. Έναν νέο τρόπο για τα ελληνικά δεδομένα ασφάλισης του αυτοκινήτου. Θα γίνεται με βάση τα χιλιόμετρα που κάνει κάθε οδηγός.

Γιώργος Κώτσαλος : Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Interamerican

Με το νέο πρόγραμμα η εταιρία σου δίνει ένα ειδικό μηχάνημα Δωρεάν. Ένα μηχάνημα που μετράει τα χιλιόμετρα. Είναι μια ειδική τηλεματική συσκευή,  η οποία τοποθετείται στο αυτοκίνητο. Κάθε φορά που το αυτοκίνητο κινείται εκτός από το ταχύμετρο του αυτοκινήτου «γράφει» χιλιόμετρα και η συσκευή αυτή.

Στη συνέντευξη οι διευθυντές της Anytime είπαν ότι μέχρι τις 31 Ιουλίου, όσοι κάνουν νέο ετήσιο συμβόλαιο ασφάλειας αυτοκινήτου πληρώνουν για 11 μήνες και είναι ασφαλισμένοι για 12!

Οι 11 μήνες γίνονται …12, για πάντα, καθώς η προσφορά θα ισχύει και σε κάθε ανανέωση της ασφάλειας!

Ο κ. Μάρκος Φραγκόπουλος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετιγκ του Ομίλου της Interamerican

Τώρα ας δούμε αν συμφέρει αυτό το πρόγραμμα η όχι.

Το Buy The Mile συμφέρει μόνο στους οδηγούς που δεν χρησιμοποιούν συχνά το αυτοκίνητό τους.

Τα 5000 χιλιόμετρα αν το διαιρέσουμε για 360 ημέρες μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε κατά μέσο όρο την ημέρα περίπου 13.8  χιλιόμετρα. Η 193 χιλιόμετρα την εβδομάδα.

Μόνο τότε συμφέρει το πρόγραμμα αυτό. Μόνο τότε είναι πιο φθηνό. Μόνο τότε ο  ασφαλιστικός χρόνος «μετράει» αλλιώς!

Ο κ. Τάσος Λιακόπουλος επικεφαλής της Anytime έκανε την παρουσίαση της νέας πρότασης

Οι υπεύθυνοι της Anytime επέμεναν ότι η εταιρία τους θέτει νέα standards στον κλάδο της ασφάλισης.

Υπάρχουν όμως – κατά τη δική μου άποψη- πολλά κενά. Θα επανέλθω στο θέμα με συγκεκριμένα παραδείγματα για να μπορώ να πώ με σιγουριά κάτω από ποιες προϋποθέσεις συμφέρει το σύστημα Buy The Mile.

 

 

 

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: