Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 21 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Μύλος είναι και γυρίζει… Τους καλικάντζαρους οργίζει (2ος κύκλος)

Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 - 10:32

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

milos-einai

 

 

Τον Δεκέμβριο 2016 ενεργοποιείται ο 2ος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος «Μύλος είναι και γυρίζει…» που διοργανώνει το Ινστιτούτο των Ελληνικών Μύλων Ι.τ.Ε.Μ. με τίτλο «Μύλος είναι και γυρίζει…Τους καλικάντζαρους οργίζει».

Το πρόγραμμα έχει σκοπό να ψυχαγωγήσει τους μικρούς μας φίλους μέσα σε ένα κλίμα χριστουγεννιάτικης διάθεσης και εορταστικού πνεύματος, συνδυάζοντας τη γνώση και το βιωματικό παιχνίδι με αναφορές στη λαϊκή μας παράδοση. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκπαιδευτικών συναντήσεων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αφουγκραστούν τη «μαγεία» των Χριστουγέννων μέσα από τις σκανταλιές των καλικάντζαρων στον μύλο, να ανακαλύψουν τι κρύβει το «μπαούλο του Μυλωνά», να τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και, τέλος, να κατασκευάσουν το δικό τους στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Πρόγραμμα εκπαιδευτικών συναντήσεων:

Η πρώτη παράσταση δόθηκε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Ακολουθούν άλλες δύο

  • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00π.μ.
  • Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017, ώρα 11:00π.μ.

Οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Ινστιτούτου στην οδό Αγ. Ασωμάτων 45, Θησείο.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

6977.787407, 6972.902898, 6945.794442 ή στείλτε email: itemylon@gmail.comΜοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: