Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 28 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Μέρκελ: Δεν άλλαξα την πολιτική μου στο προσφυγικό

Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2016 - 17:30

-a Μέγεθος κειμένου +A

Germany Singapore«Δεν άλλαξα την πολιτική μου στο προσφυγικό, έκανα πολιτική όμως. Δεν βλέπω κάποια αλλαγή, αλλά μια συνεπή δουλειά πάρα πολλών ανθρώπων», είπε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της στην S?chsische Zeitung του Σαββάτου.

Έπρεπε να μάθουμε πολλά από το περασμένο καλοκαίρι, αυτό ήταν αναγκαίο, έπρεπε να προστατεύουμε τα εξωτερικά σύνορα της Ευρώπης, εάν θέλουμε να έχουμε ελευθερία διακίνησης εντός της Ευρώπης. Το ίδιο αναγκαίο είναι να ασχοληθούμε με τις αιτίες οι οποίες δημιουργούν την φυγή τους. «Και αυτό έπρεπε να το μάθουμε», δήλωσε η Άγγελα Μέρκελ.

Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με την επαναπροώθηση όσων έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία και έχει απορριφθεί. «Στο θέμα αυτό πρέπει να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη συνέπεια» πρόσθεσε πάντως στη συνέχεια.

Για λόγους ανθρωπιστικούς όμως, όσοι φεύγουν λόγω πολέμου ή της τρομοκρατίας στις χώρες τους απαιτείται να ορισθούν «νόμιμα ποσοστά», ώστε να κατανεμηθούν αναλογικά σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσοι αναζητούν προστασία , τόνισε στην εφημερίδα της Σαξωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: