Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 24 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Κόκκινη κάρτα από την Ευρώπη. Θέλουν να μας επιστρέψουν στα διαβατήρια

Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 - 10:14

-a Μέγεθος κειμένου +A

Του “paratiriti”

Χάθηκε η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία προς την Ελλάδα η πρόκειται για μια καλοστημένη πλεκτάνη στο θέμα των μεταναστών;

Οι ξένοι – κυρίως οι Γερμανοί – μας κατηγορούν ότι δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα σύνορά μας. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα ατέλειωτα καραβάνια μεταναστών που φθάνουν από τη θάλασσα στην Ελλάδα.

Μα και αυτοί από κάπου φεύγουν.

Γιατί δεν κατηγορούν και την Τουρκία ότι δεν μπορεί να ελέγξει όλους αυτούς που φεύγουν με κατεύθυνση την Ελλάδα με σάπια πλοιάρια.

Γιατί δεν κατηγορούν αυτούς που χρηματοδοτούν – γιατί κάποιοι χρηματοδοτούν-  αυτό το κύμα των μεταναστών.

Θέλουν να μα ς πετάξουν έξω οι Γερμανοί και να μας επιστρέψουν στα διαβατήρια. Για να πάμε στην Ευρώπη θα χρειαζόμαστε σε λίγο διαβατήρια.

Τώρα βλέπουμε να στήνουν και δεύτερο  συρμάτινο φράχτη στα σύνορα μας με τα  Σκόπια. Τα στήνουν στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, κάνοντας πράξη τις αναγγελίες τους περί αυστηρότερων μέτρων και ελέγχων σχετικά με τις ροές των προσφύγων.

Σκαπτικά μηχανήματα του στρατού των Σκοπίων ξεκίνησαν από το Σάββατο τις εργασίες για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του χώρου και ήδη στρατιώτες της χώρας έχουν αναγείρει έναν παράλληλο φράχτη, σε σημείο της ουδέτερης ζώνης Ειδομένης-Γευγελής, από το οποίο γίνεται η διέλευση προσφύγων.

Οι άνθρωποι δουλεύουν με μέθοδο. Δεν μας εμπιστεύονται και μα ς το δείχνουν.

Μπορεί όμως και εμείς να μην έχουμε κάνει κάτι εντυπωσιακό.

Αλλά υπάρχει και μια εξήγηση.

Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τα θαλάσσια σύνορα μας,

Θα πρέπει να εφαρμόσουμε το σύστημα του Ιράκ που έχει φυλάκια ανά 100 μέτρα.

Για να ελέγχουμε το κύμα των μεταναστών θα πρέπει όλο το ναυτικό να κάνει περιπολίες μέρα νύχτα.

Οι Ευρωπαίοι που διαμαρτύρονται κάνουν το κορόιδο όταν ζητάμε οικονομική ενίσχυση.

Τα θέλουν όλα δικά τους και το μόνο που ξέρουν είναι να μας κατηγορούν.

Τον περασμένο Νοέμβριο, τα Σκόπια προχώρησαν στην τοποθέτηση ενός συρμάτινου φράχτη στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, αναφέροντας ότι είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα βασικό σημείο, από το οποίο θα γίνεται η διέλευση προσφύγων, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση. Ο φράχτης αυτός έχει επεκταθεί και σε άλλα σημεία της συνοριακής γραμμής μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ και σύμφωνα με πληροφορίες, το μήκος του επεκτείνεται στα περίπου 35 χλμ. Σύμφωνα με αναφορές του τοπικού Τύπου, τα Σκόπια προμηθεύτηκαν το σύρμα του φράχτη από την Ουγγαρία.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: