Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 20 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Κλειστό για δύο βδομάδες το αεροδρόμιο Τσιαμπίνο στη Ρώμη

Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 - 10:29

-a Μέγεθος κειμένου +A

Robin KielyΟι επικεφαλής του αεροδρομίου Τσιαμπίνο στη Ρώμη ανακοίνωσαν ότι το αεροδρόμιο θα κλείσει για δύο βδομάδες τον Οκτώβριο.

Η  Ryanair, που έχει ως βάση το αεροδρόμιο  Τσιαμπίνο στη Ρώμη ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των πτήσεων της Ryanair από τις 14 έως τις 29 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιούνται μέσω του αεροδρομίου Φιουμιτσίνο  ενώ κάποιες πτήσεις θα ακυρωθούν.-ciampino

Φυσικά οι ταξιδιώτες προτιμούν το αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο αφού είναι πιο εύκολο προσβάσιμο στην πρωτεύουσα της Ιατλίας. Απλά είναι ακριβό για τις low coast αεροπορικές εταιρίες και γι αυτό το λόγο προτιμούν άλλα αεροδρόμια.

Η Ryanair για να μην διακόψει τελείως την επαφή της με την Ρώμη αναγκαστικά θα προσγειώνεται στο Φιουμιτσίνο ενώ θα ακυρώσει αρκετές  πτήσεις της γιατί σίγουρα θα μπαίνει μέσα πληρώνοντας τους μεγάλους αεροπορικούς φόρους στο κεντρικό αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: