Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Η Honda παρουσίασε το πρωτότυπο NeuV στην “Cooperative Mobility Ecosystem”

Σάββατο, 07 Ιανουάριος 2017 - 11:20

-a Μέγεθος κειμένου +A

hondaΣτην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) στο Las Vegas η Honda παρουσίασε στις  5 Ιανουαρίου το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και των μεγάλων δεδομένων που μεταμορφώνουν την εμπειρία της μετακίνησης, η Honda παρουσίασε το NeuV. Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι και αύριο , 8 Ιανουαρίου.

Οι επισκέπτες ανάμεσα στα εκθέματα είδαν το  NeuV, ένα πρωτότυπο αυτοματοποιημένο EV για καθημερινές μετακινήσεις που διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη  (AI) με την ονομασία “emotion engine” . Το αυτοκίνητο αυτό που θα το δούμε μετά από μια δεκαετία στους δρόμους  προσφέρει νέες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με τους επιβάτες και νέα αξία στους πελάτες.

Μέχρι το 2030 περίπου, η Honda στοχεύει τα δύο τρίτα των μοντέλων της που θα πωλούνται σε όλο τον κόσμο να είναι υβριδικά, plug-in υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, μεταξύ των οποίων οχήματα κυψελών καυσίμου και μπαταρίας.

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: