Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Σεπ 2017
 
 

Έρχεται το οριστικό τέλος των Windows Vista

Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2017 - 19:28

-a Μέγεθος κειμένου +A

vista

Μετά τις 11 Απριλίου 2017, οι χρήστες των Windows Vista δεν θα λαμβάνουν πλέον αναβαθμίσεις ασφαλείας, υποστήριξη για τεχνικά θέματα  από τη Microsoft.  Έτσι μετά από 10 χρόνια υποστήριξης η Microsoft ανακοινώνει πως ήρθε ο καιρός να επενδύσει τον χρόνο της σε πιο πρόσφατες τεχνολογίες φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη των συνεργατών της.
Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα Windows Vista, ο υπολογιστής του θα εξακολουθήσει να λειτουργεί κανονικά αλλά με τον καιρό θα γίνεται πιο ευάλωτος σε κενά ασφαλείας, ιούς και επιθέσεις.
Επίσης ο Internet Explorer 9 δεν υποστηρίζεται πλέον από την Microsoft, οπότε, αν κάποιος σερφάρει στο Internet από υπολογιστή με Windows Vista το πιθανότερο είναι ότι είναι εκτεθειμένος σε online επιθέσεις ενώ παράλληλα, θα πάψουν να υποστηρίζονται και  η πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες που αναπτύσσονται για πιο πρόσφατες εκδόσεις Windows, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν σε Windows Vista.
Τέλος η Microsoft συμβουλεύει όλοι οι χρήστες των Vista να κάνουν αναβαθμίσει σε Windows 10 για να μπορούν να έχουν όλες τις ενημερώσεις και υποστήριξη από την εταιρία.


Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: