Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 24 Σεπ 2017
 
 

Ένα δίωρο Yoga Workshop αύριο με τον Αντώνη  Φραγκάκη

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 - 21:59

-a Μέγεθος κειμένου +A

Αύριο στις 12.30 το μεσημέρι ( Σάββατο 20 Μαΐου) , ο Αντώνης Φραγκάκης θα βρίσκεται  στο iSoul Yoga για ένα δίωρο Iyengar Workshop.

Λίγα λόγια για την Iyengar και τον Αντώνη Φραγκάκη:

Περνώντας από την tadasana ,στην sirsasana,στην urdvha dhanurasana ή αλλιώς από όρθια στάση ,στην στήριξη στο κεφάλι ,στην γέφυρα . Η Iyengar yoga είναι συνώνυμη της ευθυγράμμισης αλλά εξίσου σημαντική είναι και η σειρά με την οποία διαδέχεται η μια στάση την άλλη . Κάθε προηγούμενη προετοιμάζει την επόμενη. Χάρη στην ευθυγράμμιση έρχεται η κατανόηση ,η ασφάλεια και ο διαλογισμός . Χάρη στην προσεγμένη αλληλουχία καταφέρνουμε στάσεις που πριν φαινόντουσαν δύσκολες και έρχεται η θεραπεία . Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα βιβλία θεραπευτικής γιόγκα είναι αφιερωμένα στον B.K.S. IYENGAR.

Ο Αντώνης Φραγκάκης ξεκίνησε τη γιόγκα το 1999,όταν βρισκόταν στη Ν.Υ. ως ηθοποιός. Συνάντησε τη Cindy Lee,ιδρύτρια του συστήματος OM YOGA & η οποία τον μύησε στην Ashtanga vinyasa. Συνέχισε την πρακτική του με διαφορετικούς δασκάλους μέχρι τη γνωριμία του με την Iyengar Yoga. Γοητεύτηκε απ’την ακρίβεια,την δυναμική & την εσωτερικότητα του. Συνέχισε την πρακτική του στην Ινδία δίπλα στους Chanchani & Usha Devi. Είναι πιστοποιημένος δάσκαλος Iyengar yoga. Εκπαιδεύτρια του είναι μια από τις κορυφαίες δασκάλες στον κόσμο, η Penny Chaplin.

Για να κλείσετε τη θέση σας επικοινωνήστε στο 210-8089869 ή στο isoulyoga@gmail.comΜοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: