Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 26 Σεπ 2017
 
 

Έκρηξη σε Τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας

Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 - 08:28

-a Μέγεθος κειμένου +A

Eurobank SantarozaΕυτυχώς οι βομβιστές το σκέφτηκαν καλύτερα. Έβλεπαν ότι κυκλοφορούσε κόσμος στο παρκάκι απέναντι από την Eurobank που βρίσκεται επί της οδού Σανταρόζα και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία αφού ο στόχος τους ήταν μόνο υλικές ζημιές και δεν ήθελαν ανθρώπινα θύματα. Το τηλεφώνημα έγινε στις 22:05. Η περιοχή αποκλείσθηκε αμέσως ενώ επιτόπου έφθασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Η έκρηξη έγινε στις 22:38 , δηλαδή 35 λεπτά μετά το τηλεφώνημα. Από την έκρηξη έχουν προκληθεί σημαντικές υλικές ζημιές τόσο στο υποκατάστημα της Eurobank όσο και σε γειτονικά κτήρια.

Όπως προέκυψε από κάμερα ασφαλείας ,δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα  άφησαν το σακίδιο στην είσοδο της τράπεζας και έφυγαν στη στιγμή. Κάποιοι άλλοι συνεργάτες τους που παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση βλέποντας τον κόσμο που κυκλοφορούσε , λογικά σκεπτόμενοι, ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Η περιοχή μετά την έκρηξη παρέμεινε για αρκετές ώρες αποκλεισμένη. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από λίγα λεπτά. Οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έχουν περισυλλέξει τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού που εξετάζονται στα εργαστήρια.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: