Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Οι εκδόσεις «Μετρονόμος» παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Λέντζου – «Σοκολατάκια Μαργαρίτα»

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 - 13:29

-a Μέγεθος κειμένου +A

dimitris-lentzosΤην Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 20:30 στο Athenaeum- Κελάρι, οι εκδόσεις “Μετρονόμος” παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Λέντζου «Σοκολατάκια Μαργαρίτα».

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ουρανία Μπασλή και Παναγιώτης Σπηλιόπουλος.

Τραγούδια σε στίχους Δημήτρη Λέντζου θα ερμηνεύσουν οι:

Θοδωρής Βουτσικάκης, Γιάννης Λεκόπουλος και Πάνος Μπούσαλης.

Φιλική συμμετοχή: Ηρώ Σαΐα.

Στο πιάνο ο συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Σοκολατάκια Μαργαρίτα» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Δημήτρη Λέντζου με οκτώ ολοκαίνουργα διηγήματα. Οκτώ δυνατές ιστορίες με κυρίαρχη αυτή την ωραία επαρχία που εν τέλει μας κατοικεί εξόριστη μέσα μας.

Ο συγγραφέας δοκιμάζει μάσκες, προβάροντας ρόλους ο ίδιος ως δόκιμος ηθοποιός με το ίδιο πάντα τρακ να τρώει το πρόσωπό του και την ψυχή του. Το χιούμορ έρχεται σαν ιδανικός ναυαγοσώστης που μας βουλιάζει πιο βαθιά στον Ενικό βυθό με τα σκουριασμένα καράβια και τους χάλκινους ανδριάντες.

Πόσο άγονος και άνυδρος είναι ο Μέλλοντας χρόνος χωρίς τις υγρασίες και τις παραβάσεις των Αορίστων και Παρατατικών με τις νηστείες και τ’αμαρτήματα των Αιτιατικών παθών και αισθημάτων.

Σοκολατάκια Μαργαρίτα. Διαβάστε τα χωρίς ενοχές. Μικρή κατανάλωση επιτρέπεται από τους διαβητικούς και τους ακολουθούντας ειδικήν δίαιταν.

Athenaeum- Κελάρι : Αδριανού 3, Θησείο Τηλ.: 210 3210239Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: