Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 24 Σεπ 2017
 
 

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για το Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 - 09:46

-a Μέγεθος κειμένου +A

Το Σαββατοκύριακο  γίνεται  η 16η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου και εκεί θα είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το ενιαίο Skoda .

Στη  γραμμή εκκίνησης του αγώνα που διοργανώνει η START LINE θα βρεθούν 15 αυτοκίνητα πλήρως προετοιμασμένα και εναρμονισμένα στους τεχνικούς κανονισμούς του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας  και θα η  αγωνιστική πρεμιέρα για τα Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου.  Οι συμμετοχές είναι χωρισμένες σε δύο επιμέρους κατηγορίες καθώς ξεχωριστή κατάταξη έχουν οι οδηγοί κάτω των 30 ετών οι οποίοι από τους 15 είναι οι 7.

Στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ακόμη 8 Skoda Fabia 1.2 TSI τα οποία δυστυχώς στον πρώτο αυτό αγώνα δεν κατέστη χρονικά, δυνατό να προετοιμαστούν. Ασφαλώς η παρουσία των Νέων οδηγών έχει και ξεχωριστή σημασία για τον θεσμό του Ενιαίου αλλά και τους ελληνικούς αγώνες γενικά και στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου υπενθυμίζεται πως έχει δεχτεί την προσφορά της SEAJETS για τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα στους νικητές, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί.

Την υποστήριξη των οδηγών με εξοπλισμό και οργανωτική τεχνογνωσία, έχει αναλάβει η εταιρεία PromAuto.Μοιράσου το...!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: