Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Σεπ 2017
 
 

Δείτε τις εικόνες από τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη-Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός-Ένταση και στην Αθήνα

Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 - 19:19

-a Μέγεθος κειμένου +A

aaaΕπεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου θα γινόταν διαδικασία πλειστηριασμών στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου.

Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί ήταν ενάντια στους πλειστηριασμούς, προχωρώντας σε συγκέντρωση συμπαράστασης.

Ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είχαμε τη συμπλοκή ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και πολιτών, αλλά και τη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα που βρισκόταν ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους.

Πολίτες προχώρησαν σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για τον συλληφθέντα και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς το αστυνομικό Τμήμα της Πλατείας Δημοκρατίας, ζητώντας να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε μετά τη δυναμική παρέμβαση που έκαναν το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης δεκάδες άνθρωποι.

Ένταση σημειώθηκε  και στα ειρηνοδικεία Αθηνών και Περιστερίου!

Στο Περιστέρι ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 3 πλειστηριασμοί, όμως κάτι τέτοιο δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί, καθώς τουλάχιστον 25 άτομα που δεν επέτρεψαν την είσοδο των συμβολαιογράφων εντός του κτιρίου.

Το ίδιο σκηνικό σημειώθηκε και στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας όπου και εκεί συγκεντρώθηκε κόσμος με αποτέλεσμα η διαδικασία να αναβληθεί.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: