Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 21 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

COSMOTE Business e-Secure: Τώρα ασφάλεια, έλεγχος και προστασία και σε mobile συσκευές

Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 - 09:37

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

cosmote-business-e-secure

Μεγαλύτερη ασφάλεια, έλεγχο και προστασία για mobile συσκευές, όπως tablets και smartphones (Android ή iOS), που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις, παρέχει η COSMOTE με την υπηρεσία COSMOTE Βusiness e-Secure.

Σε συνεργασία με την F-Secure, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή λογισμικού ασφάλειας, η COSMOTE, δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα, να προστατέψουν τις συσκευές τους από κινδύνους ασφάλειας, με εύκολα διαχειρίσιμο και οικονομικό τρόπο.

Με το COSMOTE Βusiness e-Secure οι επιχειρήσεις μπορούν να προφυλάξουν τις mobile συσκευές τους από ιούς (Anti-virus App Security), από κακόβουλα websites και λογισμικό (Anti-malware & Web Security), αλλά και να κάνουν επιλεκτική κρυπτογράφηση όλης της κίνησης δεδομένων (Anti-tracking & VPN). Για τον καλύτερο έλεγχο των συσκευών τους, μπορούν να τις κλειδώσουν, να εντοπίσουν ή να διαγράψουν δεδομένα χαμένων συσκευών, αλλά και να έχουν μια αναλυτική εικόνα για την κατάσταση όλων των συσκευών της εταιρείας.

Παράλληλα, το COSMOTE Βusiness e-Secure προστατεύει και τους υπολογιστές της επιχείρησης από ιούς και ανεπιθύμητα e-mail (spam), ελέγχει την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση του υπολογιστή (Firewall), φιλτράρει και μπλοκάρει ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (Βrowsing protection).

Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας συγκαταλέγεται και η κεντρική διαχείριση που έχει η επιχείρηση, καθώς μέσα από το portal COSMOTE Business e-Secure, παρέχεται: ενιαία διαχείριση mobile συσκευών και υπολογιστών/servers, παρακολούθηση στατιστικών και alerts, παρακολούθηση των αδειών χρήσης, καθώς και σχεδιασμός Πολιτικής Ασφάλειας.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: