Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 24 Σεπ 2017
 
 

Αποφάνθηκε το ΕΣΡ: 7 οι τηλεοπτικές άδειες!

Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 - 17:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Έπειτα από μια ολοήμερη και «μαραθώνια» συνεδρίαση σήμερα (6/7), το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) αποφάσισε να αυξήσει τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας σε 7.

Ωστόσο, στον «αέρα» έμεινε το ζήτημα για την τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία, που θα πρέπει να καταβάλλει ο κάθε ενδιαφερόμενος καναλάρχης. Το θέμα αυτό δεν φάνηκε να αποτελεί μεγάλης σημασίας για το Συμβούλιο, κι έτσι όπως όλα δείχνουν, θα τεθεί ως αντικείμενο διαβουλεύσεων σε κάποια άλλη, μελλοντική συνεδρίαση.

Επίσης, δεν διευκρινίστηκαν οι όροι και οι λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή του καινούργιου διαγωνισμού, με το ΕΣΡ να μην εμφανίζει ιδιαίτερα σημάδια βιασύνης. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι θα κινούμαστε για αρκετό καιρό ακόμη στο «σκοτάδι»…

Προς το παρόν πάντως, οι άδειες από 4 που ήταν αρχικά να δοθούν, έγιναν πλέον 7 – μια πρόοδος στις συζητήσεις – και μέσα στην ημέρα, τα μέλη του Συμβουλίου θα κληθούν να ενημερώσουν γι’ αυτήν τους την απόφαση, τον αρμόδιο υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: