Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 27 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

«Αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη»

Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 - 19:35

-a Μέγεθος κειμένου +A

Με απαισιοδοξία και αρνητική στάση αποφάσισε να απαντήσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσον άφορα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη κυβέρνηση.

Ο κ.Σαμαράς, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Πύλο για τις ημέρες του Πάσχα, ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την πορεία της χώρας απάντησε πως υπάρχουν πράγματα που δεν μας αφήνουν να «απογειωθούμε» σαν χώρα.

«Υπάρχουν διάφορα περίεργα φρένα που δεν μας αφήνουν να απογειωθούμε. Είχαν πει κάποτε ότι θα έρθει το Πάσχα και η απογείωση, αν θυμάστε. Την απογείωση ακόμα την περιμένουμε. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτές τις υποσχέσεις όταν δεν τηρείς τα βασικά που πρέπει να τηρήσεις, που είναι πρώτα απ’ όλα ν’ αγαπάς την ανάπτυξη. Αυτοί αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: