Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 24 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

Αυτό είναι το «Μαϊάμι» της Ελλάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 - 17:44

-a Μέγεθος κειμένου +A

portoydra-themag-gr_Πολυτελείς βίλες χαμένες μέσα στο πράσινο, κανάλια και εξωτικά φυτά, εκεί όπου οι κάτοικοι πηγαίνουν στα σπίτια τους με τα… σκάφη τους. Πισίνες, γήπεδα τένις και μια απέραντη παραλία τελειοποιούν το ήδη εντυπωσιακό σκηνικό. Δεν πρόκειται ούτε για τη Βενετία, ούτε για το Μαϊάμι.

Για ποιο μέρος μιλάμε; Για τον οικισμό Πόρτο Ύδρα που είναι γνωστός και ως η «Βενετία του Αργοσαρωνικού».

70295925Ο οικισμός βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή που ξεκινά από τον Γαλατά και τελειώνει στο Πόρτο Χέλι. Ξεκίνησε να χτίζεται τη δεκαετία του ’70 και συνεχίζει να επεκτείνεται μέχρι και σήμερα.

Ο οικισμός αποτελεί το όραμα του Νίκου Κωνσταντινίδη, ο οποίος κατάφερε να μετατρέψει μία αδιάφορη από φυσική ομορφιά περιοχή σε έναν πραγματικό παράδεισο, με μοναδικά στον ελλαδικό χώρο κανάλια να διασχίζουν τον οικισμό.

Σήμερα τον οικισμό αποτελούν 330 βίλες σε μήκος 3,5 χιλιομέτρων.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: