Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Φεβ 2017
 
 
Δημοφιλείς λέξεις : .καιρος now24 Nέα podosfero video Αντώνης Σαμαράς Για Ελλάδα Θεσσαλονίκη Καιρός Με Νέα Δημοκρατία Νεκροί Ο Οι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ Πρωθυπουργός Συριζα Τι Το Τρόικα Χρυσή Αυγή από αστυνομία βροχές γερμανια είναι θα και κυβέρνηση κόσμος να οικονομία ομάδα σήμερα σε στη στην στο τα την τις τον του

91  έφτασαν οι νεκροί από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ινδία

Κυριακή, 20 Νοέμβριος 2016 - 09:58

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

india_treno1-400x225«Ο απολογισμός των θυμάτων αυξήθηκε δυστυχώς και πλέον ανέρχεται σε 91 νεκρούς», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του κρατιδίου Ούταρ Πραντές όπου σημειώθηκε το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Και την ώρα που έκανε τις δηλώσεις ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, τα σωστικά συνεργεία δεν είχαν τελειώσει το έργο τους. Πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί. Ψάχνουν να βρουν κυρίως παγιδευμένους επιβάτες μεσα στα βαγόνια της υπερταχείας που εκτελούσε το δρομολόγιο Ιντόρε – Πάτνα .

india_7Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι έγραψε στο Twitter: «Συντετριμμένος για την απώλεια ζωών που οφείλεται στον εκτροχιασμό της υπερταχείας που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτνα – Ιντόρε. Οι σκέψεις μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Οι προσευχές στους τραυματίες σε αυτό το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα».

india_treno2_1Το σιδηροδρομικό δυστύχημα όμως ανησύχησε στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα τους συγγενείς των ανθρώπων που βρίσκονται στην Ινδία σε ταξίδια αναψυχής. Δεδομένου ότι τελευταία ολοένα και περισσότερους Ευρωπαίους τουρίστες προσελκύει η Ινδία. Και πολλές από τις μετακινήσεις των προγραμματισμένων ταξιδιών γίνονται στο εσωτερικό της χώρας με τρένα.

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: