Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Πολιτισμός

Η Αντέλ σάρωσε τα βραβεία Grammy – Εκνευρίστηκε κατά το αφιέρωμα στον George Michael (BINTEO)

3d2675be00000578-4218474-a-worth-tribute-adele-only-wanted-the-best-for-her-inspiration-a-a-9-1486969380012-1486979537Λαμπερή για μία ακόμη φορά ήταν η βραδιά της απονομής των βραβείων Grammy με τους Αντέλ, Μπιγιονσέ και Ντέιβιντ Μπόουι να επικρατούν στα φετινά μουσικά βραβεία, το βράδυ της Κυριακής.

Τέσσερα μουσικά βραβεία Grammy απονεμήθηκαν μετά θάνατον στον Ντέιβιντ Μπόουι για το τελευταίο του άλμπουμ “Blackstar”. Ο Μπόουι κέρδισε τέσσερα από τα βραβεία, τα οποία δεν είχε κερδίσει ποτέ για τραγούδι ή άλμπουμ του ενώ βρισκόταν εν ζωή,  για το άλμπουμ του “Blackstar”, το οποίο κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν τον θάνατό του από καρκίνο τον Ιανουάριο του 2016.

Τα βραβεία του Ντέιβιντ Μπόουι τα παρέλαβε εκ μέρους του ο Ντόνι Μακάσλιν, μέλος του συγκροτήματός του, ο οποίος χαιρέτισε τον Μπόουι ως «καλλιτεχνική ιδιοφυΐα και τύπο με απίστευτο χιούμορ».

Η Αντέλ κερδίσε τα τρία κορυφαία βραβεία Grammy στις κατηγορίες άλμπουμ, ηχογράφηση και τραγούδι, επικρατώντας έναντι της Μπεγιονσέ. Η Αντέλ κέρδισε και τα πέντε βραβεία για τα οποία είχε προκριθεί, μεταξύ αυτών για το άλμπουμ της “25” αλλά και για το τραγούδι της, “Hello.”

Από την πλευρά της, η Μπεγιονσέ, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεία για το άλμπουμ της “Lemonade” κέρδισε μόλις δύο.

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της βραδιάς, ωστόσο, ήταν όταν η Adele, στο αφιέρωμα στον George Michael, εκνευρίστηκε φανερά και εξαπέλυσε στον «αέρα» κάποιες βρισιές, ενώ το αφιέρωμα βρισκόταν περίπου στη μέση. Η 28χρονη τραγουδίστρια διέκοψε το αφιέρωμα και ακούστηκε να βρίζει με τους παραγωγούς να κόβουν τον ήχο, ο οποίος τελικά επανήλθε.

«Το ξέρω ότι είμαστε σε ζωντανή μετάδοση. Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να περάσω πάλι τα περσινά. Ζητώ συγγνώμη που έβρισα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά;», είπε η μεγάλη νικήτρια. Μετά από λίγο η εκνευρισμένη Adele ξεκίνησε ξανά το τραγούδι του George Michael, με το κοινό να την εμψυχώvει με το χειροκρότημά του. Μετά το τέλος του αφιερώματος η τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα, φανερά συγκινημένη.

Related posts