Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Τεχνολογία

Οι μεγαλύτεροι blockbuster τίτλοι παιχνιδιών…


Ψυχαγωγία Xbox 360
Κατά την παραμονή της Electronic Entertainment Expo (E3), η Microsoft Corp. παρουσίασε μια θεαματική σειρά από νέα παιχνίδια, δείχνοντας, ότι το Xbox 360 συνεχίζει να προσφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες και blockbuster εμπειρίες, χωρίς καμιά εξαίρεση.
Φέτος, η Microsoft παρουσίασε μια σειρά από νέους πρωτοποριακούς αποκλειστικούς τίτλους στο Xbox 360, συμπεριλαμβανομένων των «Gears of War 3», «Forza Motorsport 4» και, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, το τρέιλερ του «Halo 4».
Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε το «Fable: The Journey», την επόμενη δόση της φημισμένης σειράς «Fable», ένα παιχνίδι που έχει σχεδιαστεί από το μηδέν για το Kinect από τον πασίγνωστο δημιουργό, Peter Molyneux.
Οι φίλοι του Xbox παρακολούθησαν επίσης μια προεπισκόπιση του ιστορικού έπους «Ryse», ειδικά για Kinect, που δημιουργήθηκε από τη φημισμένη εταιρεία ανάπτυξης Crytek GmbH.
Τέλος, η Microsoft αποκάλυψε ότι αυτό τον χειμώνα το «Minecraft» το ανεξάρτητο φαινόμενο των PC παιχνιδιών, θα κάνει την έναρξή του αποκλειστικά στην κονσόλα του Xbox 360.
Το 2010, η μαγική και άμεση διασκέδαση του Kinect για Xbox 360, χωρίς χειριστήρια, γοήτευσε τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, επιτυγχάνοντας τις ταχύτερες πωλήσεις ηλεκτρονικής συσκευής στην ιστορία.
Αυτή τη χρονιά, εκατομμύρια ιδιoκτήτες Kinect θα χρησιμοποιήσουν ολόκληρο το σώμα τους για να βιώσουν την εμπειρία των πιο εικονικών προϊόντων ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο, μέσω των «Kinect: Disneyland Adventures», «Kinect Star Wars» και «Sesame Street: Once Upon a Monster».
Οι φίλοι του Xbox θα βάλουν επίσης τα σώματά τους σε κίνηση παίζοντας τη συνέχεια των τίτλων με τις καλύτερες πωλήσεις της πλατφόρμας, «Dance Central 2» και «Kinect Sports: Season Two».
Επιπλέον, παρουσιάστηκε και είναι διαθέσιμο πλέον σε όλα τα μέλη του Xbox LIVE το Kinect Fun Labs, ένας νέος τόπος που προβάλει τις τελευταίες καινοτομίες που αφορούν στο Kinect. Δημιουργήστε μαγικές στιγμές με τεχνολογία Kinect που δεν έχετε ξαναδεί, καθώς συμπεριλαμβάνεται εντοπισμός παίκτη, σάρωση αντικειμένων και ανίχνευση κίνησης δαχτύλων.
Το Kinect Fun Labs θα κυκλοφορήσει με τέσσερις δυνατότητες: Kinect Me, Bobble Head, Build a Buddy και Kinect Googly Eyes. Περισσότερες εμπειρίες θα ξεκινήσουν να καταφθάνουν τον Ιούλιο, συμπεριλαμβάνοντας τα Avatar Kinect και το Sparkler.
Με το Kinect και το Xbox LIVE, οι Third- Party blockbuster τίτλοι είναι καλύτεροι στο Xbox 360
Οι καλύτεροι δημιουργοί και παραγωγοί της βιομηχανίας παιχνιδιών κράτησαν την υπόσχεσή τους να φέρουν τους φίλους του Xbox πιο βαθιά στη δράση. Στη σκηνή της Microsoft στην Ε3, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι όλοι οι μελλοντικοί τίτλοι «Tom Clancy» θα μπορούν να παίζονται καλύτερα με το Kinect συμπεριλαμβανομένου και του τίτλου Tom Clancy’s «Ghost Recon Future Soldier».
Η Microsoft γοήτευσε ακόμα περισσότερο το κοινό με την πρώτη επίδειξη του «Call of Duty: Modern Warfare 3» και υπενθύμισε ότι το 2011 και το 2012, όλο το πρόσθετο περιεχόμενο (add-on) του «Call of Duty: Modern Warfare 3» θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Xbox 360.
H EA SPORTS ανακοίνωσε την υποστήριξη του Kinect σε αρκετούς από τους blockbuster τίτλους μέσα στο 2012, μεταξύ των οποίων οι «Madden NFL», «Tiger Woods PGA TOUR» και «FIFA».
Μέσα στους επόμενους 12 μήνες η EA θα λανσάρει επίσης διάφορους ακόμα τίτλους που θα υποστηρίζουν το Kinect όπως οι «The Sims™ 3 Pets» και «Family Game Night 4», ενώ βέβαια αναμένεται και ο μεγαλύτερος τίτλος του 2012, το «Mass Effect 3».
Το Ultimate Fighting Championship** έρχεται στο Xbox 360 και το Xbox LIVE
Ανάμεσα στους καλύτερους τίτλους του Xbox 360, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια νέα blockbuster διασκέδαση, σε συνεργασία με το UFC. Από αυτό το φθινόπωρο, τα μέλη του Xbox LIVE που διαθέτουν Gold συνδρομή, μπορούν να γραφτούν στο UFC.
Μπείτε ζωντανά σε προ-πληρωμένους αγώνες, κλασσικές μάχες, συνεντεύξεις και αποκλειστικά παρασκήνια από τις ζωές των μεγαλύτερων πυγμάχων του κόσμου. Πρόκειται για πρόσβαση στην αρένα της μάχης με έναν εντελώς νέο και διαδραστικό τρόπο.
Με παιχνίδια και διασκέδαση για κάθε μέλος της οικογένειας, το Xbox 360 συνεχίζει να φέρνει στα σπίτια όλου του κόσμου ό,τι καλύτερο στη διαδραστική διασκέδαση, με τα ακόλουθα:
• “Call of Duty: Modern Warfare 3” (Infinity Ward, Sledgehammer Games).
• “Dance Central 2” (Harmonix Music Systems Inc., Microsoft Studios).
• “Fable: The Journey” (Lionhead Studios, Microsoft Studios).
• “Forza Motorsport 4” (Turn 10, Microsoft Studios).
• “Gears of War 3” (Epic Games, Microsoft Studios).
• “Halo 4” (343 Industries, Microsoft Studios).
• “Halo: Combat Evolved Anniversary” (343 Industries/Microsoft Studios, Saber Interactive, Certain Affinity).
• “Kinect Sports: Season Two” (Rare, Big Park Games, Microsoft Studios).
• “Kinect Star Wars” (Terminal Reality, LucasArts/Microsoft Studios).
• “Kinect: Disneyland Adventures” (Frontier Developments Ltd., Microsoft Studios).
• “Mass Effect 3” (BioWare, Electronic Arts).
• “Minecraft” (Mojang, Microsoft Studios).
• “Ryse” (Crytek, Microsoft Studios).
• “Sesame Street: Once Upon a Monster” (Double Fine Productions, Warner Bros. Interactive Entertainment).
• “Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier” (Ubisoft Paris, Ubisoft).
• “Tomb Raider” (Crystal Dynamics, Square Enix Europe).
UFC.

Related posts