Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Αθλητικά

Β.Μαρινάκης: Θα πολεμήσω για τον Ολυμπιακό

 

 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο 4ο συνέδριο των ερυθρόλευκων, το οποίο είναι το πρώτο του ως πρόεδρος της ΠΑΕ και δεν έκρυψε ότι σκέφτηκε ακόμη και να παραιτηθεί από την προεδρεία της ομάδας.

 

Όταν μπήκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μία μικρή δήλωση για να δείξει το λόγο που βρέθηκε κοντά στους οπαδούς:

 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι το πρώτο μου συνέδριο σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ελπίζω να ανταλλάξουμε απόψεις και να κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο με οπαδούς μας για να μπορέσουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω πως όλη την χρονιά προσπαθήσαμε για το καλύτερο, κάτι που το είδατε και όλοι.”

 

Εν συνεχεία μιλώντας στους οπαδούς της ομάδας τόνισε ότι η αγάπη του για τον σύλλογο είναι αυτή που τον κρατάει στην ομάδα παρά τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό: “Θυμάστε όλοι την τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί σε αυτό τον χώρο. Ήταν όταν ανέλαβα την ηγεσία του Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντας την από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Είναι πολύ σημαντικό να είμαι ανάμεσα σας, να μιλώ με αγνούς φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αν δεν αγαπούσα τον Ολυμπιακό θα είχα φύγει με όλα αυτά που γίνονται και λέγονται εις βάρος μου. Φανταστείτε πως είναι να ξυπνάει το παιδί σου και να βλέπει τον πατέρα του πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες να φέρεται μπλεγμένος. Δεν πάω πουθένα, όμως, θα μείνω εδώ και θα πολεμήσω μαζί σας για την ομάδα. Όλοι μαζί, ενωμένοι για τον Ολυμπιακό.”

 

Related posts