Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Κόσμος

Έδειρε, βίασε και περιέλουσε με βενζίνη 14χρονη που γνώρισε στο Facebook

Το facebook αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά επικίνδυνο για τα ανήλικα παιδιά, που κάνουν γνωριμίες και συναντιούνται με αγνώστους.

Η 14χρονη κοπέλα μετά από γνωριμία μέσω του facebook με τον 25χρονο Μάικλ Χερμογένης, συναντήθηκε μαζί του στο σπίτι της . Όπου αφού είδαν ταινίες και αλληλοφωτογραφήθηκαν στη συνέχεια, ο Χερμογένης την έδειρε και τη βίασε, αφήνοντάς την γυμνή και αναίσθητη μέσα στο μπάνιο.

Ακολούθως, πήγε σε ένα πρατήριο καυσίμων αγόρασε βενζίνη και επέστρεψε στο σπίτι του θύματος την περιέλουσε και έβαλε φωτιά. Για κακή του τύχη όμως, κάηκε και ο ίδιος και με σοβαρά εγκαύματα στα πόδια διέφυγε με το αυτοκίνητό του.

Το 14χρονο κορίτσι γλίτωσε στο παρά πέντε…

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν ψάχνοντας στο Facebook πάνω από 500 φίλους του θύματος.

Ο Μάικλ Χερμογένης, 25 ετών, ομολόγησε την ενοχή του στο δικαστήριο και παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το άτυχο κορίτσι, το οποίο επέζησε παρά τα σοβαρά εγκαύματα. Στην ερώτηση γιατί το έκανε, απάντησε: «Για αυτοπροστασία».

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ποινή του 25χρονου που καταδικάστηκε γιατί έδειρε, βίασε, περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο είχε γνωρίσει στο Facebook.

 

Related posts